2016. március 17., csütörtök

ÁLTALÁNOSÍTVA NEM TUDSZ TEREMTENI ! ÁL-SZERÉNYSÉGRE ÉS ÁL-NAGYSZAVAKKAL SEMMIT SEM ÉRSZ EL ....SAJNOS VAGY SEM !


"ÁLTALÁNOSÍTVA NEM TUDSZ TEREMTENI ! ÁL-SZERÉNYSÉGRE ÉS ÁL-NAGYSZAVAKKAL SEMMIT SEM ÉRSZ EL ....SAJNOS VAGY SEM !

Sokszor teszek fel kérdéseket a facebook oldalamon , játék vagy csak belegondolkodtatás formájában játék nélkül is ... Ha megfigyelitek ..sokan nem mertek vagy nem tudtok EGYÉRTELMŰ KONKRÉT VÁLASZT ADNI . Nem ..nem nekem ..hiszen a kérdés mindig a Lelkedtől szól feléd.. De szinte minden válasz 99%-ban általánosított, válasz... mondhatni "közhely" és ezt ne rossz értelembe olvasd kérlek .. Szeretünk NEM FELELŐSSÉGET VÁLLALVA kimondani dolgokat... szeretünk .

..TEREMTÉSEKRE VÁGYNI ÉS MÉGSEM FOGALMAZZUK MEG...PRECÍZEN ÉS KONKRÉTAN ..VÁGYAINKAT... egyből valami nagy és hatalmas szóba próbáljuk belefoglalni ... holott a SAJÁT ÉLETÜNKBEN A TEREMTÉSEINK AKKOR LÉPNEK ÉLETBE..HA LE"KORLÁTOZZUK " A SAJÁT ÉLETÜNKRE VONATKOZÓAN ÉS ... KONKRETIZÁLJUK, PRECÍZEN MEGFOGALMAZVA.. Vegyétek észre..nem a NAGY FELLENGZŐS SZAVAKTÓL LESZ SZEBB ÉS JOBB VILÁGOD..ÉLETED.... HANEM ATTÓL..HA VÁLLALOD KI MERED MONDANI .. MIT AKARSZ TULAJDONKÉPPEN ..A PERPILLANATTÓL..A HOLNAPODTÓL...AZ ÉLETEDTŐL .. A SORSODTÓL ... AZ UTADTÓL ... A HÉTKÖZNAPJAIDTÓL ..

 Amíg ez nincs meg... és szüntelen csak a mások által is mondogatott SZÉP NAGY MÍVES SZAVAKKAL akartok teremteni ...úgy nem lesz belőle SEMMI ... MERT AZ NEM A TE KONKRÉT ! EGYEDI ÉLETEDRE ÉS UTADRA VONATKOZIK ..hanem egy ÁLTALÁNOSÍTÁS csupán ! Onnantól, hogy megérted..... és nem veszed magadat önzőnek ha le mered írni konkrét céljaid, vágyaid.... onnantól ... a TEREMTŐ ERŐID... MÉG EGY SZINTTEL FELJEBB AKTIVÁLÓDNAK ..BENNED !!! MERT HISZED ÉS TUDOD... HOGY AZ ÉLETED MEGVÁLTOZHAT...A TEREMTÉSEID LÉTREJÖHETNEK

..DE CÉLT ÉS INSPIRÁCIÓT...CSAK BENNED FOGANHATNAK ! Merd VÉGRE TUDNI ...ÉS KIMONDANI .... MINDEN DE MINDENNNNNNNNNNNN VÁGYOTT TEREMTÉSED ... GONDOLATOD...ÉS ÉRZÉSED... nem mások miatt csak és kizárólag..MAGAD MIATT... ! Szeretettel Meleron heart hangulatjel "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése