2016. május 3., kedd

FIGYELJETEK ODA ! SOKATOKNAK ! -TÁMADÁSOK JELMEZEKBE- ÉTERI ÁLRUHÁBA - VAGYIS MÁST NYOMNAK A FEJEDBE - MAGUKAT FELVÁLLALNI NEM MERŐK !


FIGYELJETEK ODA ! SOKATOKNAK ! -TÁMADÁSOK JELMEZEKBE- ÉTERI ÁLRUHÁBA - VAGYIS MÁST NYOMNAK A FEJEDBE - MAGUKAT FELVÁLLALNI NEM MERŐK !


na ezt nem érted így de mondom tovább... Sokan kapjátok mert... másképp nem tudnak megtámadni ..és mert a támadóid azt akarják, hogy..ne őket leplezd le hanem az általuk magukra húzott... embert utáld, és ellene harcolj . Az aki támad Téged..javarészt..felhúzza egy másik - akár korábban általad kedvelt ember - formáját, érzetét, arcát...stb.. mint egy jelmezt..és abban jelenik meg.... nyilván azt fogod hinni, hogy Ő az ... ha nem tudod leverni ..annak oka annyi hogy nem Ő az ... ugyanis ROSSZ POFÁT VÁGSZ POFÁN ...csak egy ÁLARCOT VÁGSZ NYAKON ...és az számára hatástalan ... a többit érted... NEM MINDENKINEK CSAK AKIT ÉRINTHET... TÉRJETEK ÉSZHEZ ÉS NE AZOKAT PÜFÖLJÉTEK AKIKET VALAHA SZERETTETEK .

.. HANEM AZOKAT KERESSÉTEK AKIK A VALÓDI ELLENSÉGEITEK .. LEGYŐZNI CSAK AKKOR TUDOD HA ... RÁÉRZEL , HA...VÉGRE ..TÚLLÁTSZ A DOLGOKON ÉS NEM A FÉLELEM HAJT..HANEM A NEG. TÁMADÓK VALÓDI NYAVAJÁSAIT KERESED MEG..ÉS NEM DŐLSZ BE ENNEK A JELMEZBÁLNAK !!!! Az én formámat lélekruhámat arcomat éteri vagy földit is szokták felhasználni..nabumm brühühü... de komolyan .. és akkor mi van ?


Aki ÉREZ , AKI ISMER .AKI SZERET TISZTA SZÍVVEL (és ez a kulcs ) annál .hiába is próbálkoznak így.... úgy pofánveri a valódi támadókat hogy arról kódul ... és utána nekem írjátok le sok -sok levélben ezeket a történéseket... én pedig csodállak Benneteket, hogy A MEGTÉVESZTÉS PRÓBÁIT IS KIÁLLJÁTOK .. van aki persze....nyilván nem szeret..nem ismer... nem érez .. mert nincs dolga velem ...azokat elég felhergelni ..és hiába nem én támadom a szerencsétlen nekem ugrál ... hát... nem ajánlatos... mert sajnos nem születtem mártírnak ezzel számolni kell mindenkinek aki megtámad ... bármilyen oknál fogva... !!! PONT !!!!! .... szeretettel MelEron "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése