2016. május 22., vasárnap

HAJTSD VAGY GYŰRD...DE UTÁNA NE VARIÁLJ - DÖNTÉSHOZATALOD


" Ha több opciód van , és képtelen vagy dönteni , írd fel kis papírokra...hajtsd, agy ..gyűrd össze.. keverd meg... húzz ki egyet ..DE UTÁNA NE NYAFOGJ HANEM CSINÁLD.. és meglátod..képtelenség rossz fele menned... legyen szó bármiről is... egy esélyt mindig ad a Sorsod, hogy .... HÚZZ EGYET... ÉS AZ JÓ LESZ ..ha utána agyalsz .. már késő .. nem lehet újra húzni és variálni .. mikor húzol egyet...az nem a szerencse..nem a véletlen ..az a SORSOD RÉSZE !... azzal, hogy átadod az IRÁNYÍTÁST..ÉS HÚZOL MERT NEM TUDSZ DÖNTENI ... AZZAL ELŐSEGÍTHETED AZT...HOGY SEGÍTSÉK AZ UTAD ÚGY, ...AHOGY TE ELKÉPZELNI SEM TUDNÁD..mert szinte lehetetlen emberként látni mi minden várhat ránk.. ISMERED A MONDÁST RÉGI IDŐKBŐL UGYE? - AKI MER.....AZ !!! NYER !... van még dönteni valód ? .. hát akkor? ... heart hangulatjel gyönyörű délutánt Neked szeretettel MelEron

2 megjegyzés:

 1. Kedves MelEron!

  Megcsináltam, meglepő eredménye lett!!!!!! Nagyon kíváncsi vagyok miért erre akar vezetni a sorsom....

  Mivel nem vagyok fenn a fb-n, ide teszem fel a zenét, amelyet mindenkinek küldök sok szeretettel.Számomra ez jelenti a régi és az új találkozását, a megújulást.
  Ez egy koreai népdal modern előadásban. Az énekesnő hagyományos ruhában lép fel..... és az erő a tisztaság ami árad.....mindig feltölt erővel és könnyet csal a szemembe.

  Köszönöm a lehetőséget: Szirmialla

  VálaszTörlés
 2. a zene lemaradt........

  So Hyang - Arirang Alone | 소향 - 홀로 아리랑 [Immortal Songs 2]

  így sikerült..

  VálaszTörlés