2016. május 2., hétfő

MINDENKI TUD RÓLAD MINDENT MÁR...NABUMM ! SOKATOKNAK - FÉLELMEITEKHEZ ! NE HIDD EL !!! CSAK HA UGYANEZT TAPASZTALOD-ÉRZED -ÉLED !


MINDENKI TUD RÓLAD MINDENT MÁR...NABUMM ! SOKATOKNAK - FÉLELMEITEKHEZ ! NE HIDD EL !!! CSAK HA UGYANEZT TAPASZTALOD-ÉRZED -ÉLED !

 Sokan még mindíg aggódtok, féltek, hogy akár a számítógépen át, mobilokon át... vagy akár az internet bármely formája alapján mindenféle privát dolgok kikerülnek Rólatok . Adatok, személyes adatok és egyéb BÁRMI ! Nos... ez a Világ amiben élünk ..(és ez régen is így volt csak nem tudtatok róla !!! ) ... tehát..ez egy NYITOTT ADATBÁZISÚ VILÁG .. Eddig elhitted, vagyis nem foglalkoztál vele, hogy ..esetleg kiderülnek rólad személyes adatok ..vagy belehatol az információrabló világ a privát szférádba..

 DE EZ VILÁG ÉLETEDBEN ÍGY VOLT-VAN ÉS LESZ !!! Miért nem tudtál róla eddig? mert... másképp viselkedtél volna és a birkaprogram nem működött volna.. Most..megkaptad az információt arról jó pár éve...hogy voltaképpen .... teljes figyelem alatt állsz.. Kik által ? NEM TELJESEN MINDEGY ? ..Emberek vagy más Világi lének mozizzák az életed... nem mindegy ? nem tudsz vele mit kezdeni ...EZ VAN ! Mikor azon sipákolunk, hogy jahj adataink ellopják a neten ... szerinted ?

KI NEM TUDJA MÉG ? .. mindenki ..akinek fontos ... és semmi újat nem tudnak se rólad se tőled elvenni mert az egész LÉTEZÉSED EMBERKÉNT IS LÉLEKKÉNT IS HA AKAROD HA NEM ...EGY NYITOTT KÖNYV.. mit gondolsz amikor megszületsz miért kapsz NEVET...ADATOKAT... felcímkéznek ..és ez alapján vagy nyilvántartva... Szerinted csak a leveleid olvassák a neten ...vagy a face fiókod törik fel ?.... ha látnád.....(és fogod is!! ..) ... mindent moziznak Rajtad-Belőled.. ha a wc-n ülsz az is rögzitve van mennyit pottyantottál épen ... hogy MINDEN TECHNIKAI KÉSZÜLÉKED úgy működik mint egy "bébi őrző" ami veszi az adást... hangot képet Rólad... kivétel nélkül mindegyik . hogy amikor azt hiszed leragasztod a kamerát akkor nem látnak a computeren át... (ó én is leragasztottam anno :-))))) rájöttem tök felesleges a monitor eleve egy kamera.. nabumm...és a hangszórókat is kikapcsolhatod mégis üzemelnek ... stb. stb. stb. és ez csak apró példa .. a többi ? mit számít..MINDEN EGY BÉBI ŐRZŐKÉNT MŰKÖDIK ... ha egy picit SZÉTNÉZEL ..ÉRZED MAGAD KÖRÜL ..hol vannak a vevő-egységek ..MINDENHOL :-)

VICCES mikor felfedezed..lázító ..de aztán beletörődsz ....ez van .. bábu vagy..semmi más.én is más is... de FONTOS BÁBU ! szerinted a net térképek hogy készülnek ? szerinted a műholdak mire valóak ?.. Te...aki azt gondolod most "ó ez hülyeség... csak összeesküvés elmélet ugyan kit érdekelne ez .." - azt mondom Neked MARADJ MEG EBBEN A HITBEN AMÍG BÍRSZ ..mert tényleg rémes mikor szembesülsz a történéseiddel..és arra vágysz bárcsak ne tapasztalnád ne tudnád...hogy sajnos igaz .. Te...aki megéled , tapasztalod és tudod..hogy sajnos EZ VAN ÉS ÍGY VAN ..ÉS NINCS BELŐLE MENEKVÉSED.

.. Te... pedig felveszed a lóellenzőt és nem érdekel ... megpróbálod élni az életed...a saját tudásod és tiszta szíved által ahogy bírod....... és SORSODRA BÍZOD MAGAD.... DE SZABAD AKARATODDAL amire hatással vagy...azt irányítod.. ám ez irányíthatatlan ... semmiféle védelem nem hat rá ..még a "láthatatlan köpeny" :-))) sem .... TEHÁT... AGGÓDHATTOK, HOGY JAHJ EZT AZT AZ ADATOD ELLOPJÁK....ami fontos.. csak azzal élnek vissza..amit a Más Világokban engednek ...mert rumlit akarnak ...csak annak ártanak ..akivel rumliztatni akarnak mert unják a lagymatag mozizást...és valami műsorra vágynak ... de az is biztos..hogy vannak olyanok mint TE is...aki eleve azért vagy védett... mert FONTOS VAGY MINDEN VILÁGNAK ..

. szeretettel .. SOK ERŐT EHHEZ AZ ÚTHOZ IS

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése