2016. június 6., hétfő

CSODÁLATOS LEVELEITEK ROVAT - ÉN KÖSZÖNÖM AZ ÍRÓJÁNAK !CSODÁLATOS LEVELEITEK ROVAT - ÉN KÖSZÖNÖM AZ ÍRÓJÁNAK !


Szia Drága Meleron!

Nagyon vártam ezt a napot, hetek óta fogalmazgatom magamban a Hozzád íródó levelemet, felsorolni sem tudom mennyi mindenért hálás vagyok Neked! Épp ma 2 éve, hogy bejelöltelek a facebook~on és azóta mennyi minden történt :-))) AtyaÉg…!!! Aznap épp rengeteg ,,mosolyerőpajzsot” raktál ki és azt írtad az újonnan érkezőknek: Bátraké a szerencse! És tényleg így lett. Akkor még magam sem tudtam mi vár rám, de egy valamit biztosan éreztem… itt kell lennem! Legelőször egyik ismerősöm megosztásai által láttam az írásaidat és nem csak az írások fogtak meg… hanem a neved. Csak annyit tudtam ismerlek, azaz Lelkem ismerte a neved. Emlékszem mohon belevetettem magam az oldalad írásainak olvasásába, nem csak az aktuálisakat, hanem visszamenőleg is majdnem mindet, mert mindent tudni akartam. ANNYIRA VONZOTTAK AZ ENERGIÁID, MINT LEPKÉT A FÉNY :-))) Napokon át addig~addig olvasgattam míg rátaláltam egy írásodra: MIÉRT LEHET FONTOS UTADON A MISZTIKUS NEVED ?


http://meleronkulcsai.blogspot.hu/…/miert-lehet-fontos-utad… de csuda jó mókának tűnt akkor, hogy… vaaan misztikus neeevem???:-))) Éreztem, hogy van, de nem tudatosult bennem, akkor még nem igazán értettem Lelkem küldte érzeteim. A módszered szerint meg is kérdeztem a Lelkem… és döbbenetemre pár másodpercen belül el is árulta. Fantasztikus érzés volt! Hmmm… Nagyon Boldog voltam! Örvendeztem, hogy: Ó! hát nekem van misztikus nevem, de szuper!… akkor még nem tudtam ez mit is jelent valójában :-)) ma már igen! És ezt, hogy Lelkem átadhatta nekem, ezt is NEKED KÖSZÖNHETEM!! És innentől valóban megváltozott az életem. Borult körülöttem minden, amit persze nem bántam, hisz tudtam, hogy nem az az én utam amerre akkor mentem. Emlékszem az oldaladon csodálva nézegettem Segítőidet és tudtam, hogy kellenek nekem, de akkor még olyan kis szégyenlős voltam és sokszor alábecsültem magam. De!

TE… ERŐT ADTÁL KULCSAIDDAL, HOGY MERJEM FELFEDEZNI ÖNMAGAM, MERJEM KIBONTAKOZTATNI AZT, AMI BENNEM VAN! Emlékszem az első rendelésemre, emlékszem mikor megérkeztek a Segítőim… potyogtak a könnyeim ahogyan bontottam ki a csomagot, mintha az Anyukám küldte volna… olyannyira volt tele szeretettel és törődéssel és az ajándékot meglátva még jobban zokogtam… jajj!! Emlékszem mikor Segítőid itt létével elkezdtek kibontakozni erőim, az érzést soha nem feledem és mai napig szeretem mikor újra átélem. TE AGY AZ, AKI MEGMUTATTAD NEKEM, AMIT MINDIG IS ÉREZTEM, HOGY NEM CSAK A FÖLDI SÍK LÉTEZIK… Te segítettél emlékeznem, érzékelnem a földi szemnek ,,láthatatlant”! ERŐS ALAPOKAT KAPTAM TŐLED… Megtörhetetlenségemet kulcsaiddal, útmutatásaiddal erősítetted bennem! Szerencsés vagyok, hogy Rád találtam, szerencsés vagyok, hogy IGAZ SEGÍTŐRE TALÁLTAM, AKI ÓV ÉS VÉD, AKI CSAK SUGALL ÉS UTAT MUTAT HOGY MERRE ÉRDEMES MENNI… és, ami a legfontosabb mindig arra tanítottál: A LELKEDET KÖVESD!!! Ez belém égett és kitörölhetetlenül dübörgött bennem és ez adott erőt, a megpróbáltatások közepette… hogy SOHA NEM ADOM FEL!!! Volt mikor röpködtem a boldogságtól, volt mikor nagyon örültem, de volt olyan is mikor sírtam, volt mikor a kínok kínját életem meg, volt mikor harcoltam magamért a világért… de megérte!!! Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és rengeteget fejlődtem! Aztán idővel megkerestem a ,,magam kis ösvényét”, amin haladhatok és fejlődhetek, hogy ami Általad és Segítőid által elindult bennem azt végig vigyem. Volt mikor azt éreztem senki nem ért meg a környezetemben, senki nem tudja miért ragaszkodom ennyire a földi logikával értelmezhetetlenhez… sok kritikát kaptam, de nem érdekelt… ilyenkor sokszor gondoltam Rád… hogy van Aki megért engem, van Aki mindehhez erőt adott nekem és ha látja, Ő tudja micsoda erőfeszítésekre képes ember és lélek, ha kitart az Útja mellett. Az utóbbi időben nagyon sokat tisztultam, sok nehéz és hátráltató dolgot magam mögött hagytam, persze a tanulás és a fejlődés most is folyamatos, de már más! Sokszor és sok~sok szeretettel és hálával gondolok Rád, de ezt Te biztos érzed… mert ha nekem nincs ilyen ,,Tündérkeresztanyám” aki elindít az Utamon, ki tudja mikor fedezem fel a valóságot!!!.................. Sok~sok szeretettel. (Név nélkül kérte megjelentetni csodás írója ) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése