2016. június 13., hétfő

EGYIK FONTOS KÉRDÉS-eitekre egy alapvető egyszerű válasz : - mostanában is többen kérdezitek , hogy mit lehet tenni ha valaki blokkol , elátkoz , megállít , megtörni akar stb. Nos 3 dolgot mindenképpen :
" EGYIK FONTOS KÉRDÉS-eitekre egy alapvető egyszerű válasz : - mostanában is többen kérdezitek , hogy mit lehet tenni ha valaki blokkol , elátkoz , megállít , megtörni akar stb. Nos 3 dolgot mindenképpen :

1. PONTOSAN TUDOD, HOGY SENKI NEM TEHET ELLENED AKARATOD ELLENÉRE, MERT NEM ENGEDTED MEG !!!

2. SENKINEK NINCS HATALMA FELETTED, MERT TE ÁLLSZ MINDEN TÖRTÉNÉSED FELETT !!!!

3. MAGASRÓL LESAJNÁLOD, HOGY NINCS JOBB DOLGA ÉS A HELYETT, HOGY ABBA ÖLÖD AZ ENERGIÁD ŐT ERŐSÍTVE, HOGY NAPONTA AZON KATTOGSZ,HOGY ÚRISTEN MIT TESZ ELLENED.... FOGOD MAGAD ÉS OLYAN DOLGOKKAL FOGLALKOZOL AMIK SZÁMODRA CSODÁLATOSAK , SZÉPEK ÉS JÓ ÉRZÉSSEL TÖLTENEK EL .

..ugyanis ha nem tapasztalják,hogy..... bármit is használ a támadásuk ... okafogyott lesz a történet... s végül összegezve.. MINDEN ÁTOK, BLOKK ÉS EGYÉB SZUTYOK AKKOR HAT.. HA TE HISZEL BENNE....HOGY HATHAT RÁD... DE VAJON NINCS JOBB ÉS SZEBB AMIBEN HIHETNÉL ? .. és tapasztalni is csak azt fogod..amit megengedsz ... nyilván van ami elér...de arra vannak a LÉLEK-ERŐTÁRAID... HOGY...ÉLJ TE IS A MAGAD MÓDJÁN AZZAL ... AMIVEL CSAK ÉPP SZÜKSÉGES LEHET! hát akkor... csodás TISZTA IDŐSZAKOT KÍVÁNOK NEKED !.. szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése