2016. június 13., hétfő

ENERGIA FÓKUSZÁLÁSA - SIKERRE SZÜLETTÉL VAGY NYAVAJGÁSRA.. - TE DÖNTESZ ! AZ ENERGIÁID A REZGÉSEID FÓKUSZÁLÁSA PONT UGYAN ANNYIBA TELIK...SE KEVESEBBE SE TÖBBE..AZ IRÁNY MÁS CSUPÁN ..EGY ÉLETRE !


" ENERGIA FÓKUSZÁLÁSA - SIKERRE SZÜLETTÉL VAGY NYAVAJGÁSRA.. - TE DÖNTESZ ! AZ ENERGIÁID A REZGÉSEID FÓKUSZÁLÁSA PONT UGYAN ANNYIBA TELIK...SE KEVESEBBE SE TÖBBE..AZ IRÁNY MÁS CSUPÁN ..EGY ÉLETRE !

 azt az energiát az emberek egy része arra fordít naponta, hogy szidja azokat akinek van pénze... vagy magát a pénz fogalmát szidja... ha ennyi vehemenciával ...az ellenkezőjét generálná érzéseinek ..vagyis jó érzésekkel lenne.. ugyanúgy lenne bármennyi pénze..mint azoknak akik nem azzal foglalkoznak , hogy kinek mennyi van ... hanem egyszerűen teszik amihez értenek vagy amihez ihletük van az életben ..

 Erre sokan azt mondják : - na persze összelopja magának .. és erre azt mondhatod .. "SAKKORMIVAN? "
Te is megtehetnéd..ha nem teszed AZ A TE DÖNTÉSED !

vagy amikor a cabrioból lobogó hajjal elsuhanó nők után szólnak .. - na ez is összeszo.....a magának .

. és erre azt mondhatja az ember "SAKKKORMIVAN ???"
 Te is megtehetnéd....szíved-joga...

 vagy aki frappáns ötleteiből a semmiből válik gazdaggá ... s azt mondják rá

 - na persze... volt kitől örökölnie... vagy azt .. - na persze szerencséje volt...
 - és erre is a válasz..."SAKKKORMIVAN ?" MINDENKI KIHOZHATNÁ MAGÁBÓL A MAXIMUMOT...

 de megtanultunk nyafogni..mutogatni..sopánkodni ..és az energiát arra sosem sajnálja az ember...hogy ezekre pazarolja... de arra igen ..hogy grabancon ragadva magát... a tükör elé álljon és csak azt mondja.... " NA ? .. MEGCSINÁLOM VAGY MEGCSINÁLOM ÉN IS ? ..PERSZE, HOGY MEGCSINÁLOM ..KÉPES VAGYOK RÁ MERT..... HA NEKIK MENT..NEKEM IS TUTI MENNI FOG... " annyit hallgattuk már...hogy semmire sem vagyunk jók IDEJE...BEBIZONYÍTANI MAGADNAK ... HOGY CSAK AZ NEM JÓ SEMMIRE...AKI EZT ÁLLÍTJA.. DE TE ..... TE BÁRMIRE JÓ VAGY..ÉS BÁRMIBEN JÓ VAGY..ÉS BÁRMIRE KÉPES VAGY.... ja....hogy ez csak duma ? ..

 HA ÍGY ÉRZED.... az is marad... de ha azt érzed.... sokszor érezted már és persze, hogy nem új ... DE ITT AZ IDEJE...KOMOLYAN LÉPNI VALAMERRE.. AKKOR ELJÖTT AZ A NAP ...AMIKOR ... ELDÖNTHETED.... MELYIK TÁBORT ERŐSÍTED.. AZ ÖNSAJNÁLKOZÓ NYAVAJGÓ TOPORGÓ ÉLETKÉPTELENEKET... VAGY AZ ÖNMAGUKBÓL A MAXIMUMOT KIHOZNI AKARÓ ..SIKERRE SZÜLETETTEKET! TE DÖNTESZ !

 szeretettel SOK ERŐT MAGADHOZ UTADHOZ ! MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése