2016. július 5., kedd

AZOKNAK AKIKNEK MÉG ROSSZ ÉRZÉST OKOZ ...ÉS ELLENÁLLÁST ! NEM KÖNNYŰ MEGÉRTENI A PÉNZ LÉNYÉT...DE NEM VÉLETLEN KAPTUK TEREMTÉSKÉNT AHOGY MINKET IS MEGTEREMTETTEK A PÉNZ LÉNYÉT IS ... AZ ÖSSZMUNKÁHOZ ...ÁT KELL ÉRTÉKELNI ..KIBEN MILYEN ÉRZÉST KELT !


" AZOKNAK AKIKNEK MÉG ROSSZ ÉRZÉST OKOZ ...ÉS ELLENÁLLÁST ! NEM KÖNNYŰ MEGÉRTENI A PÉNZ LÉNYÉT...DE NEM VÉLETLEN KAPTUK TEREMTÉSKÉNT AHOGY MINKET IS MEGTEREMTETTEK A PÉNZ LÉNYÉT IS ... AZ ÖSSZMUNKÁHOZ ...ÁT KELL ÉRTÉKELNI ..KIBEN MILYEN ÉRZÉST KELT !
- ..és ha elkezded figyelni magadat, hogyan viszonyulsz a Pénzhez...és azt , hogy Ő hogyan viszonyul hozzád..csodálatos PÁRHUZAMOT TUDSZ VONNI ..és rájössz ..minden Belőled indul ki...
Hidd el régen erre én is legyintettem volna aztán elkezdtem anno sok-sok éve...belegondolni mit vertek belénk a pénzről általában ... és ez egyetlen egyre jó..... hogy megállítsa az ember teremtő erőtárát.... frusztrált legyen és..kishitű....sopánkodó és ..önsajnálkozó ... csupán azért mert elhittük, hogy ..a Pénz Lénye...valami pocsék és undok lény... kötelező rossz ..
HA ANNAK TARTOD..SOSEM AKAR A KÖZELEDBE LENNI ...HA VISZONT ELFOGADOD ... hogy Ő is egy LÉNY... akit AZ ..AKI TÉGED TEREMTETT..UGYANÚGY ... MEGTEREMTETT EGY FUNKCIÓRA...CSAK MÁSRA MINT TÉGED... és ha elfogadod, hogy attól mert van aki visszaélésekre használja...TE PEDIG ARRA KAPTAD, HOGY MEGÉLÉSEIDET A FÖLDÖN AKÁR ÁLTALA GYARAPÍTHASD... tehát ha elfogadod..MIÉRT IS LÉTEZIK Ő ... ONNANTÓL ... szeret majd a közeledbe menni-lenni ..
DE EZT A BARÁTSÁGOT..NEKED KELL KEZDEMÉNYEZNI ..S HA SIKERÜL ... ŐSZINTÉN MEGSZERETNED ÉS FŐLEG MEGÉRTENED !!! A PÉNZ LÉNYÉT .. AKKOR ÖRÖKRE BOLDOG TERMÉSZETES ÁRAMLÁSBAN LESZ ÉRTED !!! AZ UNIVERZUM TEREMTŐ CSODÁIÉRT .. HOGY BÁRMIT MEGÉLHESS !!
Kemény tanítás ez ...de újra tanuljuk ..ugyanúgy az ELFOGADÁS RÉSZE !
szeretettel
MelEron 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése