2016. július 31., vasárnap

ELENGEDÉS MŰVÉSZETE POFON EGYSZERŰEN ELSAJÁTÍTVA - MELERONOSAN KEREKPEREC MÓDRA ! MIÉRT AKARSZ ÖNMAGAD ÁLTAL ÉPÍTETT BÖRTÖNÖDBE HALDOKOLNI ÉLETED VÉGÉIG ? MIKOR MÁSKÉPP IS ÉLHETSZ ...TE DÖNTESZ MA IS !


"ELENGEDÉS MŰVÉSZETE POFON EGYSZERŰEN ELSAJÁTÍTVA - MELERONOSAN KEREKPEREC MÓDRA ! MIÉRT AKARSZ ÖNMAGAD ÁLTAL ÉPÍTETT BÖRTÖNÖDBE HALDOKOLNI ÉLETED VÉGÉIG ? MIKOR MÁSKÉPP IS ÉLHETSZ ...TE DÖNTESZ MA IS !

Míg sokan azt tanítják az embereknek, hogy akkor tudsz egy fájó sebet, múltbéli vagy jelenben épp megélő kellemetlen történést , sorsfordulatot megoldani , ELENGEDNI...ha elkezded boncolgatni a tényezőit..ki miért mit tett ellened..mi az oka, tanulsága..mit kéne jobban és másképp ..és már agyonboncolgatod és azt érzed...okéééééééébaaaaassszussss jó tudom ....és átrágtam ..tudom hol hibáztam bla bla bla...de akkorsem tudom elengedni az adott embert, tényt vagy fájdalmakat... NOS ÉPP EZÉRT NEM TUDOD ELENGEDNI .. Igen ..vannak események amik fájnak az ember életében ..ÖRÖKRE... nem tudsz tőle megszabadulni és nem is kell ... olyan mint a sebek helye a testen..beforr és kész ott a nyoma.... persze lehet vájkálva szépítkezve eltüntetni ....de minek ?

Attól még ott van .. Viszont a nap 24 órájába nem azt a sebhelyet ami már ezer éve beforrt...nem azt bámulod veszettül és jajongasz azon , hogy mitől és mikor lett..hanem ETTŐL FÜGGETLENÜL ÉLED AZ ÉLETED...persze kapsz újabb sebeket a testedre..megégeted....vagy megkarcolod..eltörsz vagy épp más testrészed sínyli meg azt , hogy ÉLSZ ... ezt fizikailag értem kifejezetten a testedre.. és most vetítsd ki a lelki érzelmi dolgaidra is... Te..igen TE aki fájsz ..aki már repültél de most újra lent vagy mert a neg. erők ezt sulykolják az elmédbe , hogy önmagad fájdalmainak rabja legyél megszállottként.... Vagyis...rászoktatnak arra az érzéstárra amivel kínozhatod magad.. DE NEM MAZOCHISTA VAGY ... ha így lenne nem érdekelne a fájdalma... Tehát..MI A LEGEGYSZERŰBB MÓDSZER ARRA NÉZVE, HOGY...... ELFOGADD !!!! A MÚLTAD ?

Az, hogy.... MINDEN ERŐDET ÉS ENERGIÁD ABBA FECCÖLÖD...HOGY A GONDOLATAID HA KELL ERŐSZAKKAL DE ELTERELED...ez nem fog menni úgy, hogyha nem CSELEKSZEL MELLÉ ... vagyis hiába ülsz egy helyben és nézed az eget.... mormolod hogy...ójóóóistenemmmmsegíts, hogy elengedjem .. hanem fogod..felemeled a feneked...és elkezdesz bármilyen HÉTKÖZNAPI VAGY SPIRITUÁLIS ÚJ !!! ELFOGLALTSÁGGAL FOGLALKOZNI Lehetnek ezek akár motivációs dolgok ..de hallgathatsz nézhetsz ilyen filmeket.... amik cselekvésre ösztönöznek vagy... beiratkozol egy olyan tanfolyamra ...kurzusra....bármire.. amire eddig azt mondtad...ó nincs rá időm .... nem kell ez .... minek ez...kevés a pénzem rá.....vagyis kerested a kifogásokat és nyafogás lett a vége... vagy..... elkezded a tested segíteni ..mozogsz .... kirándulsz .. felveszed a kapcsolatot olyan emberekkel akiknek a társaságában jól érzed magad ..DE SOHA SENKIVEL NEM KEZDED EL TÉMAKÉNT A MÚLTAT RÁGNI ..EGYÉBKÉNT HALOTT VAGY... TEHÁT...KERESS VALAMIT....AMI LEKÖT.... nem biztos, hogy egy nap alatt ..és nem biztos, hogy azonnal megtalálod lehet, hogy pár nap kell.. de az ELMÉD SEGÍT BENNE...ugyanis az elme azon kattog és dolgozik ..amire TE !!! IGEN TE UTASÍTÁSOKAT ADSZ NEKI... ALKOSS...VAGY PIHENJ ... DE A PIHENÉSED LEGYEN AKTÍV... AGYAT LEKÖTŐ .... persze nem muszáj megtenned semmit... de ha .... VALÓBAN EL AKAROD ENGEDNI A MÚLTAD NEG. ÉRZÉSEIT..ÉS HAGYNI A SEBEID, HOGY BÁR NYOMA MARAD DE BEGYÓGYULJON ... AKKOR ...FORDÍTSD A FIGYELMED ..TUDATOSAN .... ERŐVEL .. S LÉLEK-ERŐVEL IS.... MINDEN PILLANATBAN KONTROLLÁLVA MAGADAT VALAMI OLYAN FELE.... AMI ÚJ AMI LEKÖT...... ez az egyetlen útja annak ..... hogy ELENGEDD AMIT MEGÉLTÉL DE MÁR NINCS VELE DOLGOD.. ELENGEDD AMINEK A TANÍTÁSÁT MÁR TUDOD....DE MÁR VISSZAFELE NEM TUDSZ RAJTA VÁLTOZTATNI ÉS NEM IS KELL ... TE DÖNTESZ !!! MA IS .... SORSODRÓL..ÉLETEDRŐL.... MÚLTAD RABSZOLGÁJA LESZEL VAGY JÖVŐD TUDATOS BOLDOGSÁGRA TÖREKVŐJE !

Tapasztalatból mondom ..... van az a pont amikor az ember már elunja saját maga nyavajgását újra és újra... Van az a pont..mikor az önsajnálkozás a múlt sebeinek nyalogatása....olyan ízű, hogy már magadtól hánysz, hogy jőóóóisten már megint itt tartasz?nemááár.. Van az a pont...amikor..... megnézed azokat az embereket távolról....akik miatt romokban vagy újra és újra...és azt mondod... "hülye vagyok én ?...ezek miatt érzem pocsékul magam ? ezek miatt bőgök mint egy ovis mert fáj a múlt ? ..ezek miatt...? kik ezek ..SENKIK MÁR AZ ÉLETEMBEN .... ÉS EZEKEN A SENKIKEN KÍVÜL ..MÉG TÖBB MILLIÁRD EMBER ÉL A FÖLDÖN .... S KÖZÖTTÜK MÉG MILLIÓ VAN AKI ARRA VÁR, HOGY ...ADJON-KAPJON.....NEKEM-TŐLEM ...." Tehát...ha elkezded végre AKARATTAL LÉLEK-ERŐVEL ÉS EMBERI ÉSSZEL ..ÁTPROGRAMOZNI MAGAD... FIGYELMED CSAK ÉS KIZÁRÓLAG...... ÚJ DOLGOK FELE FORDÍTANI ..AKKOR SIKERÜL... ha viszont néha eszedbe jut a múlt..nem baj ...de az baj ha ...csámcsogsz rajta.... ahogy eszedbe jut.. jusson eszedbe mellé "HÁTHÜLYEVAGYOKÉNNNN???HOGY EZEKBE FECCÖLÖM A CSODÁLATOS ENERGIÁIM ????? ..NANEMMM .." Sok ERŐT NEKED...ki éppen ezt éled.. ÉLJ.... KEZDJ EL ÉLNI EGY ÚJ ÉLETET....és soha ne mondd azt...hogy Neked jó ez így mert ha jó lenne...nem haldokolnál a saját életedben ....itt és most!

szeretettel MelEron http://meleron.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése