2016. augusztus 6., szombat

CSAK TUDD HOVA TARTOZOL TOVÁBBRA IS.... TE TUDD.... MIÉRT LÉTEZEL E VILÁGBA...


" EGYENSÚLY-FENNTARTÓKÉNT

engem nem érdekel ki melyik oldalon áll ..nem érdekel az sem ...hogy ölni vagy ölelni jöttél el hozzám .... nem akarlak megváltoztatni , megingatni , átformálni életszemléletedben .hitedben ..nem érdekel ha a neg. erőket képviseled...vagy a fényt hozod el az embereknek .. nem érdekel mit beszélsz rólam másoknak ...vagy másokról magadnak ..nem érdekel ha bántasz szavakkal vagy az éteren át....nem érdekel .....semmi e téren .. csak egyetlen egy....ami utam lényege..

(NYILVÁN HA VALAMELYIK OLDAL TÁMAD, ÖNVÉDELEMBŐL .. UGYANAZT TESZEM !!!... DE A BÖLCSEBBJE MÁR NYUGTON VAN ..MERT TUDJA... FELESLEGES ERŐPAZARLÁS..ÉS A FÖLD S A NÉPE FONTOS..SEMMI MÁS ! )


TE ! ... TUDD HOVA TARTOZOL ..ÉS AKKÉNT HŰEN ÖNMAGADHOZ ÉLD ÉLETED.... TE TUDD...MERRE AKARSZ MENNI TOVÁBB..... S MIT KERESEL ÉPP ITT NÁLAM IS... TE TUDD..... MIRE SZÁNT A SORS TÉGED..HSZEN A FÉNYRE ÉS A SÖTÉTRE IS SZÜKSÉG VAN EGY YIN-YANG VILÁGBAN ... A FÖLD ILYEN ..CSAK FIGYELD MEG A TERMÉSZETET.... A JELENSÉGEKET..AZ ÁLLATVILÁGOT... VAGY A NÖVÉNYEKET... MINDEN LÉTEZŐ ....YIN-YANG -EGYENSÚLY ERŐKET HORDOZ .... IGY TE IS... UTÁLHATJÁTOK EGYMÁST.... MERT EGYIK JOBB A MÁSIK ROSSZABB.... DE JOBBAN JÁRTOK HA MEGÉRTITEK ....MIT JELENT A FÖLDÖN EGYENSÚLYBA LENNI .... MINDKÉT ERŐNEK ... HA FELBORUL ...AZ BAJ .

.. HA EGYENSÚLYBA VAN .. AKKOR LÉTEZÜNK TOVÁBB... s ez így volt-van-lesz ..MÍG VILÁG A VILÁG én csupán KULCSOKAT ADOK A LEGNAGYOBBAKNAK AHHOZ ..HOGY LEGNAGYOBB ÉS LEGJOBB DOLGOKAT TEGYÉK E VILÁGÉRT...és ha hiszed ha nem ..olykor a fény olykor a sötétség ..összedolgozik ..hogy egyáltalán ez a FÖLD MÉG LÉTEZHESSEN ..hiszen mindkettőnek érdeke... nyilván ezt nem reklámozza egyik sem ..

.. de ha egy oldalon kell harcolni a puszta létezésünkért...akkor megteszi a BÖLCSEBBJE...(mondom ..A!!! BÖLCSEBBJE ! ) szeretettel SOK ERŐT AHHOZ ....HOGY TE !!!! TUDD MERRE TOVÁBB MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése