2016. augusztus 6., szombat

MELERONOS HANG-KULCS-KÉNT ! NEM MINDENKINEK - CSAK ANNAK AKI MOSTANÁBAN MEGKÉRDŐJELEZTE A LELKE KOMMUNIKÁCIÓJÁT..MELERONOS HANG-KULCS-KÉNT ! NEM MINDENKINEK - CSAK ANNAK AKI MOSTANÁBAN MEGKÉRDŐJELEZTE A LELKE KOMMUNIKÁCIÓJÁT..

Hogy milyennek képzeled a Lélek hangod igaz hangját..azt csak Te tudhatod...de vajon milyen érzés a Lelkednek ha szüntelen megkérdőjelezed...csak mert nem szól esetleg elég magasztosan hozzád... Nézz picit végig ezen a témán ha szüntelen megkérdőjelezed.."vajon a Lelkem szólt tényleg hozzám ? "..Neked hogy esik mikor valaki ... folyton megkérdőjelez Téged..hogy igazat beszélsz-e.. Nem könnyű ..de ha egyszer maximális bizalmat szavazol a Lelkednek ..Ő soha de soha nem mondd mást... csak az IGAZAT.. A TE IGAZAD !..Ami nem biztos, hogy másokéval egyezni fog... DE BELŐLED IS CSAK EGY VAN ..NEM ÚJ .. FOGADD EL ! szeretettel csodás ön-bontó utat.. Ne nekem higgy... soha ! Csak a MEGTAPASZTALÁSAIDNAK ! Én csak kulcsokat adok utadhoz ... használni Te fogod..ha akarod !
S nézd el nekem, hogy hang-kulcsaim nem írom le előre..csak úgy röptibe gyorsan itt hagyom Neked... nem keresem a szavakat...csak ahogy Ti kérdeztek úgy válaszolok gyorsan ..nem javítgatok ...csak hangot hagyok és már suhanok .. tovább utamon ahogy TE is ..
köszönöm, hogy erre jártál..csodás LÉLEK-ERŐ-BONTÓ időszakot..akkoris ha ..néha kemény és kínkeserves...vagy épp boldog.. 
Szeretettel : MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése