2016. szeptember 27., kedd

A TE BIRODALMAD TE ALKOTMÁNYOZOD ! - NEM ÚJ ..DE A LENDÜLETED AZZÁ TEHETI


" A TE BIRODALMAD TE ALKOTMÁNYOZOD !

Minden amire vágysz ..amit csodálsz ..a TIED LEHET..ha el tudod képzelni ...hogy a fizikai manifesztációs változtatát....fizikai manifesztációddal ...MEGÉRINTHETED, MEGTAPASZTALHATOD, MEGÉLHETED....VAGYIS A TIED LEHET..ÉLMÉNYILEG... tárgyak, érzések, bármi ... a VÁGYAKOZÁS TISZTA TEREMTŐ KÉPZELETEN TÚLI TEREMTŐ VALÓSÁGÁT....NEM EGYSZERŰ NÉHA FENNTARTANI ....hiszen a mindennapjaidban milliónyi neg. történés kényszeríthet térdre, hogy ne a TEREMTÉSED GYÖNYÖRŰ ÁRAMLATÁRA FÓKUSZÁLJ .. DE !.... ELÉG ERŐS, KITARTÓ ÉS MAGABIZTOS, MEGINGATHATATLAN VAGY MA MÁR AHHOZ, HOGY TÚL LÁSS A TESZTEKEN ... ÉS ANNÁL FELJEBB FÓKUSZÁLJ .. VÁGYAIDRA TEREMTÉSEIDRE....

NE LEGYÉL FUKAR...SE ÁLSZENT... hiszen napról napra egyre nagyobb vágyak keríthetnek hatalmukba akár anyagi szinten is...vagy érzelmi szinten .. amíg meglehet korábban egy kis egyszerű házra vágytál ..ne szégyeld ha most akár egy kastélyra vágysz ... MINDEN AZT JELENTI CSUPÁN, HOGY .... A LELKED SZERINT..KÉPES VAGY ELÉRNI ...SOHA NEM AD OLYAN VÁGYAKAT...AMI LEHETETLEN LENNE SZÁMODRA... de a hited....az önmagadba vetett hited... hogy befogadnád-e.... azt az anyagi teremtést..vagy akár egy leírhatatlan szerelmet...amilyennel még sosem találkoztál ... vagy egy álmodott munkát-élethivatást.... GYAKOROLD NAP MINT NAP .... AZ ÉRZÉSÁLLAPOT FENNTARTÁSÁT ..

.. MINÉL TOVÁBB ...MINÉL TÖBBSZÖR E TÉREN .. MERT EZ A TEREMTŐ ÁRAMLAT-ENERGIÁD FOGJA ELHOZNI ... MÉG A MÁSOK SZERINT LEHETETLENT IS SZÁMODRA... Ne görcsölj rá....játssz vele...kezd el akár kisebb dolgokkal ..... vagy csapj bele a hatalmas teremtésekbe... nem új egyetlen szavam se....de minél többször hallod meg.... annál jobban fogod magad a remek teremtéseid fele irányítani gondolatilag és főleg ÉRZÉSILEG... a gondolatod..ÉRZÉS NÉLKÜL NEM TEREMT... a kimondott szavad... ÉRZÉS NÉLKÜL NEM TEREMT ...

 nem azt amit szeretnél ... teremt de mindíg a negatívat... ez az időszak az ÉLESBEN VALÓ GYAKORLÁSOD IDŐSZAKA... MINÉL KITARTÓBBAN VÁGYOD A POZITÍV CSODÁS MEGTEREMTŐDÉSEKET ÉS MINÉL KITARTÓBBAN SZÁMÍTASZ RÁ, HOGY KÉTSÉGKÍVÜL JÁR NEKED ÉS A TIED... ANNÁL HAMARABB TÖRTÉNIK MEG..ANNÁL HAMARABB KAPOD MEG... és szépen bekódolod magadba ....hogy már olyan mindegy a "miből lesz meg rá vajon "...vagy a " de ez lehetetlen hiszen hogy juthatnék hozzá pont én .. " ezeket a negatív blokként belédvert kötésmintákat...TE MAGAD OLDOD KI .... és nevetsz ha valaki ilyenekkel jön már feléd.... mert amíg ezek mások igazsága....és mások megállítják magukat ...mert ez így gazdaságos a legtöbb társadalomnak .. TE MEGSZÜLTED A SAJÁT TÁRSADALMAD....MEGALKOTTAD A SAJÁT LÉLEK-ALKOTMÁNYAIDAT...ÉS A LÉLEK-TEREMTÉSEID EMBERI VERZIÓBA ÁRAMOLNAK ... IDŐT TERET MEGMOSOLYOGVA..HAMARABB MINT AZT BÁRKI IS REMÉLHETNÉ .

.." PONT TŐLED - PONT NÁLAD " A KÉRDÉS AZ . ELTÁNTORÍTHATÓ VAGY.... vagy TELJES MEGADÁSSAL ELTÁNTORÍTHATATLANUL ENGEDED, HOGY A TEREMTÉS-VÁGYAID..... MEGKAPHASD ! nap mint nap .... tegyél érte... ÉRZELEM-TAKARÍTÁSOKKAL ... mert a világban van elég neg. szutyok ..DE NEM KELL MINDEN REGGEL MEGFÜRDENED BENNE.... ABBAN FÜRÖDJ AMI SZÁMODRA A LEGSZEBB ÉRZÉSEKKEL TÖLT EL ÉS ELKÍSÉRHET EGY EGÉSZ ÚJABB 24 ÓRÁRA.... s ha kizökkensz ... keresd újra..ami visszazökkent (néha nehezen de sikerül ) ..a POZITÍV ÉRZÉSVILÁGOD BIRODALMÁBA.... és aki azt mondja Neked... "milyen álszent vagy mert a világban annyi baj és éhezés és háború van Te meg itt pozitívkodsz "....de csak mosolyogj rá.....és hagyd meg abban ami neki jó .

.VISZONT NINCS VELE DOLGOD.... NINCS CÁFOLNI VALÓD ...NINCS GYŐZKÖDNI VALÓD..MERT LEHÚZ ARRA A SZINTRE AMIT VÉGRE OTTHAGYTÁL ... Te csak mosolyogj ..mert TE MÁR TUDOD KI VAGY...MI FELE MÉSZ .....ÉS MIKOR MINDENKI MÁS MÉG OTT FETRENG A NEG. ÉRZÉSEK MEZSGYÉJÉN ....MÁSOKRA FUJJOGVA...TE MÁR RÉG NEM LÁTOD ŐKET..MERT KÖRBEVESZ A SAJÁT GYÖNYÖRŰ POZITÍV TEREMTETT VILÁGOD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése