2016. szeptember 29., csütörtök

AZT MÁR TUDOD KÍVÜLRŐL HOGYAN EMELHETED AZ ENERGIA SZINTEDET- A REZGÉS SZINTEDET


" SEMMI HÓKUSZPÓKOSKODÁS ! AZT MÁR TUDOD KÍVÜLRŐL HOGYAN EMELHETED AZ ENERGIA SZINTEDET- A REZGÉS SZINTEDET ..

 de tenni nem olyan egyszerű - miért fontos emelni ? .. és mivel tudod emelni ? A TETTEIDDEL, ÉRZELEMVILÁGODDAL, GONDOLKODÁSODDAL.... A VILÁGODHOZ ÉS A TÖRTÉNÉSEIDHEZ VALÓ HOZZÁ-ÁLLÁSODDAL .. ugyanis édeskevés, hogy mondjuk egy ember egész nap dolgozik egy olyan munkahelyen amit utál ..morog és vitatkozik ...

rossz kedvű a családjával emiatt ...és mindenkivel harcban áll ... majd kikapcsolódásképpen ....meghallgat egy rezgésszint emelő meditációt.... elájul magától,k hogy fúúúú megint kipipálhatja az az napi full extrás spiri tennivalót..... és elhiszi magáról....hogy EMELKEDETT REZGÉSŰ A VILÁGOT ÉPÍTŐ JELLEGŰ emberré válik ... holott...sajnos ettől még nem ... EMELKEDETTNEK LENNI ANNYI..HOGY FELÜL-EMELKEDSZ A NEGATÍV SZITUÁCIÓKON .

. HOGY FELÜL-EMELKEDSZ ENERGATIKAILAG ÉS ÉRZELMILEG IS.....EGY-EGY NEG. TÖRTÉNÉSEN AKKORIS HA ÉPPEN NEM TUDOD MEGOLDANI DE MÁR ÁTÉRZED, HOGY A MEGOLDÁS JÖNNI FOG ÚTON VAN MERT EDDIG IS ÍGY VOLT HA VISSZANÉZED AZ ÉLETED...A SORSOD SOSEM HAGYOTT CSERBEN .. AZ EMELKEDETTSÉG...... EGY OLYAN EGYSZERŰ DOLOG..AMIT TÚLMISZTIFIKÁLT A SPIRITUÁLIS világ egy része...főleg azok akik birkásítani akarták azokat akik kinyíltak volna.. így nem nyíltak ki ..hanem behódoltak egyfajta... energia-kolóniába.. amiből ezek a tanítók magukat tartják fent energetikailag.... és őket pedig megkötik ....hogy ne nőhessenek túl rajtuk .. VAGYIS.... HA VÁGYOD AZ EMELT SZÍNTŰ ENERGIÁID... NEM KELL MÁST TENNED...MINT EGYSZERŰEN FIGYELNI ..

.mikor és hol csúszol el ...mi az amin változtatni VÁGYSZ ..ÉS TELJES SZÍVEDDEL ... mi az ..

. amiben FELÜL-EMELKEDHETNÉL ... akár megtörtént dolgok átnézése...nem önmagad bántva ..hanem mint egy dolgozat megírása utáni JAVÍTÁS LEHETŐSÉGE... MAGADÉRT... érzésekben ...érzésminták és gondolatok terén ..EZ AZ ÖNTANÍTÁSOD..ÉS ENNÉL JOBBAN SENKI NEM TANÍTHAT MEG... HOGY MIKÉNT JUTHATSZ EL ....EGY EMELKEDETTEBB "REZGÉS" VAGY NEVEZD ÉLETMINŐSÉG SZINTRE... a rezgés szint...inkább túlmisztifikált szintén .. az ÉLETMINŐSÉGED ENERGIÁJÁNAK NÖVELÉSE... már egy kicsit emberközelibb megfogalmazás... a lényeg, hogy ÉLD MEG... és ne csak bemagold.... hiszen magoltál már életed során eleget..s mire mentél vele.. EZ MÁR A TE LÉT-ISKOLÁD...TE VAGY A TANÁROD..A MESTERED....ÉS A VILÁG-EGYETEMEN DIPLOMÁZOL ..nem elég ez ? dehogynem ... hát akkor..munkára fel .. :-)

 Nem e Világi Szeretettel

 MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése