2016. szeptember 27., kedd

CSODÁLD A NAPOD S MAGADAT .. MERT TE MÁR TÚ-L-ÁTSZ !


" CSODÁLD A NAPOD S MAGADAT .. MERT TE MÁR TÚ-L-ÁTSZ !

- hiszen ha eltelt el nap Veled, megannyi élményt kaptál és mindben helyt álltál .. Csodáld MAGADAT ezen az estén is, hogy .... egyszerűen nincs ami megállítsa LENDÜLETED EGY PAZAR TEREMTÉSEKKEL TELI ÚJ VILÁGBA ! S mikor belegondolsz mennyi nehézség akart elérni ma is...talán el is érte tettrekészséged, hogy megállítsák ..mégis KÉPES VOLTÁL KIMÁSZNI BELŐLE AZZAL A FANTASZTIKUS LÁTÁSMÓDDAL AMINEK A NEVE..TÚ-L-ÁTÁS...MERT TE MÁR TÚ-L-ÁTSZ A LÁTSZAT VILÁGON ..TÚ-L-ÁTSZ azon ...

..amit mások valóságnak neveznek de mögötte meglátod a tanítást... a tesztet... a sok építő kemény alapot... és boldogan várod -vágyod a HOLNAPOT ..mert egyet érzel a szívedben .. KITARTÁSSAL TELI MEGÁLLÍTHATATLANSÁGOT MINDEN VÁGYAD TELJESÜLÉSE FELE... s mikor álomba szenderedsz ..már tudod nem a nap gondjaival fekszel le.... hiszen ugyanazt teremtenéd vele holnapra is... nem a megoldásokat hoznák el ..ha azon rágnád magad mi volt és mi lesz .. hanem megöleled a LEHETŐSÉGEK ISTENÉT BENNED... ÉS BOLDOGAN RÁBÍZOD MAGAD ARRA A MÉRHETETLEN TEREMTŐRE AKI TE VAGY... AKI BENNED ÉL .

..AKI A LÉTEZÉSED ALKOTJA.... A LELKEDRE...és biztonságba tudva magad.... elringat egy szeretettel teli ..áramlat... ha engeded... ha ezt akarod... ha képes vagy tudatosan figyelni rá.....hogy így legyen ..s naponta így is maradjon .. ÉREZVE...s nem csak mondogatva... ÉREZVE...de erőlködéstől mentesen nem belevérezve... ÉREZVE... MERT MINDEN A LEHETŐ LEGTÖKÉLETESEBBEN ALAKUL AZ ÉLETEDBEN .... és TE...aki ezt tudod... VALÓBAN TÚ-L-ÁTSZ ... ÉS EZ A TE HIHETETLEN FELEMELKEDÉSI TESZT-CSODÁD !

Nem e Világi Szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése