2016. szeptember 29., csütörtök

FOGALOM VAGY MEGÉLÉS ! REZGÉS-SZINT AMI AZ AGYADRA IS MEHET MINT SZÓ ....VAGY PEDIG TELJESEN TERMÉSZETES...MINT ÉRZÉS.


" FOGALOM VAGY MEGÉLÉS ! REZGÉS-SZINT AMI AZ AGYADRA IS MEHET MINT SZÓ ....VAGY PEDIG TELJESEN TERMÉSZETES...MINT ÉRZÉS.

.. Amíg például csak azt akarod, hogy magasabb frekvenciákkal tudj létezni és dolgozni ...és valahogy nem igazán tudod milyen lehet az az állapot... de mások történetei által megpróbálod ELKÉPZELNI ... attól az még..NEM AZ ... az sem az ha csak olvasgatsz róla...vagy meditálgatsz rá..nem fog rád tapadni mint valami jótékony dolog... hanem vagy kinyílsz rá mert megvannak a MEGFELELŐ MEGTAPASZTALÁSAID és akkor természetesen bármi segíti..

.akár írások, meditációk vagy csak az, hogy készen akarsz állni rá ... s...amikor benne vagy és befogadó vagy rá... mert a tested is kibírja és mindenfélét megtapasztaltál már hozzá ... akkor egyszerű természetes megélésed lesz ... onnan tudod..hogy nem akarod ELKÉPZELNI MAGADNAK ...és kifürkészni vajon ez már az ? ..vagy milyen is lehet... hanem érzed, hogy BENNE VAGY... egy érzés áramlattal .. s minden magasabb rezgés és frekvenciának a használatának EGYETLEN IGAZOLÓ JELE HOGY ... POZITÍV GONDOLATAID VANNAK ..

BOLDOGSÁG VÁGY ÉLTET... ÉS NINCS AMI KIZÖKKENTHETNE... mert TE MÁR FELJEBB -BELJEBB VAGY... bár nem becsülöd le ami lejjebb van ...nem becsülöd le...aki nem is akar feljebb mászni a saját emelkedési szféráján .. hanem igyekszel ELFOGADNI, HOGY A VILÁG SOKFÉLE...és mindentől függetlenül boldogan élvezed, hogy ... megélted a lentet...de remek dolog szintet lépni ..és ÁTÉLNI .. HOGY LÉTEZIK FELJEBB IS .. és ez még nem a történet eleje....és nem a vége... Elárulom Neked engem régen a hideg is kirázott magától a szótól .

. "rezgés, emelkedett rezgés... és ehhez hasonló dolgok " mert akkor még.... nem tudtam átérezni ... mi ez ... Az emberek , (ahogy sokan ma is ) .. áradoznak magukról, hogy ó én emelkedett rezgésben vagyok már...de aki áradozik róla... a közelébe sincs..mert aki benne van és átéli ...az KISUGÁROZZA MAGÁBÓL és nem a szájával harsogja.. ilyen egyszerű .. :-) ...

 csak figyeld meg... magadon és másokon ... különleges élmény-gyűjtési folyamatként ..

Szeretettel

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése