2016. szeptember 23., péntek

IGAZ-HAMIS SZÉLHÁMOS VAGY VALÓS - ÖRÖK KÉRDÉS SOKATOKNÁL
" ÖRÖK KÉRDÉS -

néha nekem néha magatoknak feltéve : " nem félsz, hogy a neten arctalan, vagy mások fotóját használó emberek átvernek ? ...történeteikkel, közeledésükkel, kedvességükkel, vagy bántásaikkal ? ..nem félsz, hogy csak a naívságod használják ki energia tolvajlásra ? vagy bármilyen más kihasználás végett ?...." lehet sorolni a példákat.. én erre csupán annyit szoktam mondani ha tőlem kérdezik... "nem ...nem félek ..miért félnék ..aki átver bárkit..soha nem a másik embert veri át.....csak és kizárólag saját magát...minden esetben ... minden időben és térben ... "

Természetesen volt idő anno régen mikor nagyon bántottak ezek a dolgok ha engem érintett személyesen ...de ahogy tapasztalásaim Mesteri kiképzései alapján (úgy értem a tapasztalatok Mester szinten képezik az embert remekül ..jobban mint bárki bármi más ) .. tehát szépen megtanultam távolabbról messzebbről nézni ezeket az eseményeket.. Nyilván a mai napig történnek hasonlók bárkivel , akár velem is..de nem fókuszálok rá ..így nem érint ..és nem lényeges a létezésem és utam szempontjából, hogy ki IGAZ és ki HAMIS...

 kizárólag önmaga számára fontos..nekem teljesen LÉNYEGTELEN ... és ha így kezeled ezeket a dolgokat...rengeteg energiát, időt , spórolsz meg..sőt olykor még pénzt is.. .mert a szívedre hallgatva..... néha a neten a szélhámosoktól sem ment semmi ...csak a megtapasztalások vezetnek rá ...sokatokat.. de csupán utólag..

 SOSE BÁND..minden átverés és humbug.... szélhámoskodás...vagy hülyének nézés.... a gyenge pontjaidra ad rámutatást..útmutatást ad ahhoz....hol kell MÁSKÉPP TENNED, GONDOLKODNOD ÉS HIHETETLEN CSODÁS képet mutat az egész történés utólag.. később...ha ezekből természetesen tanulsz ..később SOHA nem követed el ezeket a hibákat már..nem esel hasonló csapdába.. HA! ..KÉPES VAGY SZEM ELŐTT TARTANI MINDAZT AMIT TANULTÁL EGY-EGY ADOTT fent említett történetből .. nagyon fontos...NE SAJNÁLGASD MAGAD ÉVEKEN ÁT...hogy szegény Te..hogy kihasználtak, felhasználtak és kifosztottak .

.. CSAK AZT NÉZD.. MILYEN FANTASZTIKUS MEGTAPASZTALÁSOKAT NYERTÉL ..és ennyit BŐVEN MEGÉRT !!!! Vedd úgy, hogy befizettél egy ÖNKÉPZŐ TANFOLYAMRA A VILÁG-EGYETEM ELŐADÁSAIRA ...majd levizsgáztál és ..csodás eredményekkel végeztél .. nagyjából ennyi .. van kérdés ? :-) nincs jó akkor mehetünk tovább csodás időszakot kívánok Neked is aki ilyesmiben érintett volt-van-lesz és Neked is..

 ..aki nem nagyon érted miről is szóltam mert pechedre vagy szerencsédre elkerültek a hasonló történések

 Nem e Világi Szeretettel

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése