2016. szeptember 18., vasárnap

KETTŐSSÉG - NEM VESZTES-ÉG


"KETTŐSSÉG - NEM VESZTES-ÉG :

Néha találkozhatsz olyan emberekkel akiknél valamiféle szikrát érzel ..nem azért mert meglátod emberi létét... sőt az hidegen hagy... sőt.. ha megszólal irritálhat...de mégis érzed a KETTŐS-ÉG-ET...amit egyetlen egy TÉNY okoz Bennetek... nem..nem az "ellentétek vonzzák egymást" alapja.. hanem a LÉLEK-TÖKÉLETES-HARMÓNIA ..

Ám a Lélek BÖLCS JELEN-LÉTE által ...garantált ellen-energiákat is kivált emberi részeteken, át, hogy ...NEHOGY KÖZELEBB KERÜLJETEK EGYMÁSHOZ EMBERKÉNT ...hiszen más a sorsa mindkettőtöknek ... akár egy épp alakuló kapcsolat rombolódhatna... vagy éppen sok éves kapcsolatok hullanának romokba Fizikai síkodon ... vagyis összezavarva éreznéd magad... pedig ÉRTELME NEM LENNE ROMBOLNI A FIZIKAI SÍKODON LÉVŐ ÉLET-KAPCSOLATAIDAT...(amivel esetleg valóban semmi bajod mert alapvetően csodásan tudsz benne élni ) tehát a LELKED ÓV ÉS VIGYÁZ...még ha ilyen KEGYETLEN ROMBOLÓNAK ÉS ELLENÉRZETŰNEK TŰNŐ MÓDSZEREKKEL IS..

. HOGY ................ NE OKOZZ SE MAGADNAK SE MÁSNAK KOZMIKUS.... GALIBÁT !

 nem könnyű megélések ezek de egy idő után ELFOGADOD ÉS MEGTANULOD, hogy a kommunikáció tökéletesen tisztán és igaz-valóságként működhet köztetek .. éteri síkon ..ami valóban több...mint ami egy fizikai butított világban létezhetne... SOK ERŐT AHHOZ , hogy ezt elfogadd..megtanuld..kezelni tudd... Neked...NEKED aki esetleg épp ezt éled ...

 Nem e Világi Szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése