2016. szeptember 24., szombat

MAGÁNY - DE MELYIK ÉRZÉKSZERVED SZERINT" MAGÁNY - DE MELYIK ÉRZÉKSZERVED SZERINT
SOKATOKNAK !
- sokszor csak azt tekintik magánynak az emberek, ha valakinek van párja vagy nincs párja..
de van aki épp attól is szenved, hogy nem tudja kimondani magának a MAG-ánya létezését...nem tudja elfogadni , hogy ez az érzés... legfeljebb csak emberi közegére vonatkozik , hiszen nem lehet senki MAGányos... olyan szinten van tele a Világod a legkülönfélébb lényekkel...ha elkezded észrevenni és megbecsülni, hogy... bár lehet, hogy ember szinten nincs kivel megbeszélned a dolgaidat...vagy vannak olyan témák amikben magányt érzel mert nem mondhatod el senkinek ..és súlyát egyedül kell cipelned...
mégis ha megbecsülöd azt a számtalan LÉTEZŐT aki más létsíkodon mégis már Fizikai közegedbe Veled van ... akkor rádöbbensz .képtelen vagy magányos lenni , legfeljebb nem állsz szóba azokkal akik ...boldogan segítenének , meghallgatnának vagy tanácsaikkal ellátnának ..
Furcsa igen ..furcsa lehet, hogy nem tapinthatóak és mások nem köszönnek nagyot nekik ha belépnek a szobába... hiszen Őket csak Te érzékeled, TE látod...és talán Te tapintod olykor ..vagy Ők Téged..
és itt kizárólag azokra gondolok akik jó szándékkal , segítőleg vannak a közeledbe...
Rá kell vezetni érzékelésed és elméd.... idegrendszered és egész emberi mivoltodat....hogy nem lehetsz MAGÁNYOS...ebben a Világban mert a VILÁG MÁR NEM CSAK ANNYI AMENNYIT TAPINTASZ, LÁTSZ ÉS SZAGOLSZ..ÍZLELSZ ÉS CSODÁLSZ VAGY UTÁLSZ ..
A TE VILÁGOD...ABBÓL ÁLL .... VALÓSÁGOS -IGAZADKÉNT... AMIKET MEGÉLSZ BELŐLE...
használd ki ...és ne bújj a magány oltára mögé... úgyis lerombolják ..:-)
persze nem könnyű ..... se így se úgy...
de elfogadással .... a MEGÉRTÉS OLDALÁRA BILLENSZ !
Nem e Világi Szeretettel
MelEron <3 "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése