2016. szeptember 30., péntek

MIKORMÁRMIKORMÁRMIKORMÁRMIKORMÁR....... !???!


"MIKORMÁRMIKORMÁRMIKORMÁRMIKORMÁR....... !???!

(mint Shrek - az "ottvagyunkmár? ottvagyunkmár? ottvagyunkmár ? ...

 sürgetve... lassabb az odajutás is... )

 EZ A MANTRA sok emberben ott toporog - dübörög ..akár naponta.. ám nem segít TEREMTENI ..ellenkezőleg teremt.. Ami teremtésed addig már eljutott egy szintig és lehet, hogy már majdnem kézzelfogható számodra..... még ha a látszat mást is mutat.... ezzel a mantrázgatással a fejedben , ÉRZÉSEIDBEN ... vagy másoknak mondogatással szavakban .. egyszerűen LERADÍROZZA AMIT ADDIG TEREMTETTÉL ... Nem odavonzza... AKARAT-ERŐVEL ... hiszen ez nem az .. hanem ... TÜRELMETLENSÉGI ERŐVEL AKAROD ELŐBB ODAVONZANI ..mint ahogy TERMÉSZETES CSODÁS MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN megkaphatnád..

Nem Te...de Te aki érzed sokszor türelmetlenkedsz ... talán belátod... eddig sem és ezután sem juthatsz ezzel előrébb... van amikor azt tapasztalhatod, hogy az ERŐSZAKOSKODÁSSAL A TEREMTŐ ERŐIDEN ÁT...ELÉRED AMIT AKARSZ ... csak nem azt és nem úgy...ami EREDETILEG MEGKAPHATÓ LENNE ÉS MARADNA IS A TIED...mellé ilyenkor érkezik egy csomó nem várt teremtés ami között lavírozhatsz , hogy egyáltalán....elrendezd és néha életben maradj ...a saját ÉLETEDBEN .. A türelmetlenséget ... belénk kódolták ... az "agggyuramistenazonnalmerthanemakkor.." szintén belénk verték .. de azt is....ha ennek ellenére sincs meg ... hát akkor az nem is jár... NÉZD ÁT MIRE VÁGYSZ .

..MI AZ AMIRE MA AZT MONDOD... oké ...nézzük régen ez és ez és ez volt a vágyam,a célom .. de MA....MOST EBBEN A PILLANATBAN ... mi is az ? .. mert ami volt volt..aki voltam voltam .. ma pedig VAGYOK AKI MA VAGYOK ÉS MA TELJESEN MÁS TEREMTENI VALÓ VÁGYAIM ÉS FELADATAIM VANNAK ... TEHÁT..... hagyd hátra ami eddig volt...azok remekül működtek alapozásnak .. DE MOST .... A MOSTANI SZINTEDHEZ MÉRTEN ..BÁTRAN ÍRD ÖSSZE.... MI AZ ... MIK AZOK ... AMIKET EL AKARSZ ÉRNI AZ ÉLETBEN AMIRE VÁGYSZ ÉS AMI VALÓBAN ÚGY ÉRZED... RÉSZED...nem csak mert mások tudják .. nem azért akarsz egy nyelvet tudni mert más is beszélni ...hanem csak akkor ha benned a késztetés a boldogító érzés.. vagy nem azért akarsz szerelmet..mert a család nyaggat mikor lesz már családod és gyereked.hogy kipipálhasd ezt a témakört...hanem azért akarsz mert...érzed valaki vágyik Rád és keres és együtt valóban hatalmas dolgokra lehettek képesek ..

 vagy nem azért akarsz sok pénzt, hogy villogj vele és puccoskodj...hanem mert azzal mindent megteremthetsz amire Neked , a szeretteidnek vagy bárki másnak a Világon .. szüksége vagy vágyálma van .. .. vagy nem azért akarsz egy munkát végre ..mert ki kéne fizetni a csekkeket..hanem azért mert olyat akarsz amiből ki tudod fizetni ..és közben fantasztikus érzés olyat munkát csinálni amiben örömöd leled és mások is örömüket lelhetik abban amit Te csinálsz.. soroljam még ? nem kell ... bármit csinálsz most... állj meg egy pillanatra....és 5 percet szánj arra... hogy belegondolj ....

 MA ! MI AZ ..AMIT IGAZÁN SZERETNÉL , HOGY ÉLETED TEREMTÉS-TÖRTÉNETÉBEN ... FIZIKAI SÍKON IS MEGVALÓSULNI LÁSD..MAGAD KÖRÜL ! Nem e Világi Szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése