2016. szeptember 15., csütörtök

INTIM SZFÉRA -SZÜLŐK MINT SZEXUÁLIS FEGY-ŐRÖK ! Csak annak akit érinthet..és annak akit érinteni fog ... HA MÁR A FENE NAGY MEGVILÁGOSODÁSNÁL TART A VILÁG..ÉRDEMES EBBEN IS MÉLTÓN VISELKEDNI ÉS SZERETNI GYERMEKEINKET... !


"INTIM SZFÉRA -SZÜLŐK MINT SZEXUÁLIS FEGY-ŐRÖK ! Csak annak akit érinthet..és annak akit érinteni fog ... HA MÁR A FENE NAGY MEGVILÁGOSODÁSNÁL TART A VILÁG..ÉRDEMES EBBEN IS MÉLTÓN VISELKEDNI ÉS SZERETNI GYERMEKEINKET... !

 Sok szülő fenntartja a " jogot" magának, hogy a már szexualitásra érett gyermekét (mindegy milyen korú vagy nemű) .... az őt anno ért tapasztalatok alapján (legfőképpen a saját szüleinek szintén szexuális fegyőrsége alapján ) - igyekezzen extra tudálékosan, és látszatbölcsen ..... valamint "énvagyokazanyádapádmajdéntudommikellneked" alapon - tehát fenntartják a jogot, hogy a saját gyerekük szexuális életét meghatározzák szabályokkal, döntésekkel, kritériumokkal , vagyis egyszóval

 ŐK AKARJÁK ÉLNI A GYEREK HELYETT AZT AMIHEZ VOLTAKÉPPEN AZ ÉGVILÁGON SEMMI KÖZÜK !!!! NEM VOLT ÉS NEM "VAN" ÉS NEM LESZ ! MINDEN EMBERNEK A SZEXUALITÁS a saját egyedi INTIM SZFÉRÁJÁNAK TERMÉSZETES "TARTOZÉKA " Ebbe soha senkinek nincs beleszólása... VAgyis... a szülő nem szabhatja meg mikortól éljen a gyereke ezzel a TERMÉSZETES "tartozékkal " élete során ... abba se szólhat bele senki ..kivel,mikor, hogyan és merre..... Mégis.... sok szülő (remélem Te nem vagy ilyen ) ... serdülő gyermekét már az első percben LEALÁZZA az anno őt is lealázó szexualitás témákkal, és unalomig elnyűtt mondatokkal . Ha igazán boldognak akarod tudni a gyermeked minden téren, és e téren is ..

 AKKOR HAGYOD, HOGY..... TAPASZTALJON.... HAGYOD....HOGY AKKOR ADJ NEKI TANÁCSOT HA Ő KÉRI ... HAGYOD.....HOGY NE PECSÉTELD MEG MONDATAIDDAL EGY ÉLETRE NEGATÍVAN .... HAGYOD.... HOGY Ő DÖNTSE EL MIKOR, KIVEL ÉS HOGYAN ... és ma már...javarészt a felvilágosítást is pontosan tudod, hogy nem a szülői háttérnek kell megadni ... a szülő az akitől ÁLTALÁBAN ! (és nyilván van kivétel ) .. a gyerekek a legrosszabbul veszik ... mert MEGALÁZÓ , INTIM SZFÉRÁBA BELEGÁZÓLÓ érzésként élik meg... ha boldognak akarod tudni a gyereked e téren .. nem nyitsz be a szobájába mindenféle ürüggyel.. nem alázod meg ha szexuális töltetű anyagokat nézeget... nem bántod meg azzal ha valakit hazahoz és nem kérdezgeted, hogy " na voltatok már együtt? ugye védekeztetek ? " (hidd el annak ellenére, hogy beleokoskodsz , akkoris bekövetkezhet olyan amit egyikőtök sem szeretne ..

. de BÍZZ BENNE inkább és ne lealázd .. nem rajtad fog múlni az egész .... ez garantált ! ) Az iskolákban kapnak elég sok felvilágosítást kötelezően ...a neten szintén önképzik magukat... (nyilván nem a legjobb módon de mégis ez elkerülhetetlen ) ..a legtöbb gyerek előbb lát pornófilmet mint matek füzetet ...és felvilágosítják egymást mindenben a gyerekek ... Kezdheted a méhecskével ...vagy a gumi óvszer fontosságával ...mint szülő átveheted a " fúdetudommikellnekedhogy boldog szexuális életed legyen gyermekem " DE VEDD ÉSZRE MÉG IDŐBEN ....

 EZ NEM A TE DOLGOD...NEM RAJTAD ÁLL ...ÉS NEM DÖNTHETSZ AZ Ő SZEXUÁLIS JÖVŐJÉRŐL , SZOKÁSAIRÓL , NEMI IDENTITÁSÁRÓL....ÉS EGYÁLTALÁN SEMMIRŐL AMI ŐT ÉRINTI ....E TÉREN ÉS AMIRE VÁGYIK ! (nyilván nem az erőszak és egyebek figyelmeztetéséről beszélek hanem a természetes folyamatokról ) ... Sajnos még abba se tudsz beleszólni ha akarod ha nem , hogy kivel áll össze..... VISZONT EGYET MEGTEHETSZ ... A HELYETT, HOGY E TÉREN FOLYAMATOSAN LEALÁZOD A GYEREKED.... ÉS LEGFŐKÉPPEN MAGADAT ELÁSOD A SZEMÉBEN ÖRÖKRE.... HELYETTE.... TEDD RENDBE, A SAJÁT SZEXUÁLIS ÉLETEDET..

 UGYANIS AZ AZ EMBER FOGLALKOZIK MÁSOKÉVAL FŐLEG... AKINEK A SAJÁTJÁVAL 100% GONDOK VANNAK .... és itt a KULCS MÁRA.... NE MÁSÉBA SZÓLJ BELE... ÉLD MEG .... A SAJÁTODAT....FEDEZD FEL ..MI JÓ BENNE MI NEM ..MI ELNYŰTT ÉS ELUNT...MIRE VÁGYSZ ...MIÉRT VAGY BENNE ESETLEG FRUSZTRÁLT....MI GÁTOL ...ÉS FŐLEG...IGAZÁN ... KIRE ÉS MIRE VÁGYSZ ? ... TEHÁT...... FOGADD EL AZ INTIMSZFÉRÁBA A SZEXUALITÁS IGENCSAK BELETARTOZIK ...ÉS AMIHEZ NINCS KÖZÖD..... ABBA SAJÁT ÉRDEKEDBE NE SZÓLJ BELE...

. HA SZERETED A GYERMEKED.... MARADJ MEG SZÁMÁRA EGY KEDVES SZERETNI VALÓ BIZALOMMAL TELI SZÜLŐNEK E TÉREN IS...ÉS SOHA NEM RONDÍTASZ BELE AZ Ő ÉRZELMI TESTI-LELKI INTIM VILÁGÁBA... ! ÉPP AZÉRT SZERETED ÉS BÍZOL BENNE ! S AZÉRT MERT NEKED SEM VOLT JÓ , HOGY LEALÁZTAK E TÉREN A SZÜLEID ...EGYETLEN MONDATTAL AKÁR ...(MÁRMINT VAN AKIT ! )

 AKIHEZ FORDULHAT HA ŐŐŐŐŐ ÚGY AKARJA.... DE SEMMIKÉPP NEM ERŐSZAKKAL VÁLASZOKAT KICSIKARVA TŐLE..ÁLTALAD! GONDOLJ BELE...TE MILYEN VAGY E TÉREN ... MÉG NEM KÉSŐ VÁLTOZNI ÉS VÁLTOZTATNI !

 Nem e Világi Szeretettel MelEron http://meleron.hu "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése