2016. szeptember 28., szerda

SOHA NEM LEHET SOK - A POZITÍV ÉRZELEM-VILÁGOD ! DE MÁSOKAT SOKKOLHATSZ VELE ...AZOKAT AKIK MÉG NEM ÉRTEK MEG RÁ..VAGY NEM IS SZERETNÉNEK !


" SOHA NEM LEHET SOK - A POZITÍV ÉRZELEM-VILÁGOD ! DE MÁSOKAT SOKKOLHATSZ VELE ...AZOKAT AKIK MÉG NEM ÉRTEK MEG RÁ..VAGY NEM IS SZERETNÉNEK !

Életed során megtapasztaltál már mindenfélét szinte..jót és rosszat..nehézséget és boldogsággal teli időszakokat... kipróbáltad milyen mások nyavajgását követni ..és Te is mellé tettél jó nagy adaggal....és kipróbáltad milyen csak a jó dolgokra koncentrálni ... és meginogni mert ciki csupán jót figyelni .. aztán eljutsz oda (TE igen aki tényleg eljutottál ) .. eljutsz oda... hogy... iszonyatosan teljesen mindegy, hogy mások merre és hogyan ....és ki inog meg és ki akar Téged megingatni ...ki mondja Rád, hogy "ó nem lehetsz csak pozitív érzésekkel mert ez hazugság és csak bajod lesz belőle mivel pofira puffansz ha nem úgy van ahogy vágyod...bla bla bla..." de Te .... már nem akarsz visszaeső lenni..elég volt...

 NEKED MÁR VAN ANNYI ÖNBIZALMAD, HOGY TUDOD... MEGENGEDHETED AZT A LUXUST MAGADNAK, HOGY ...TE DÖNTSD EL ..MILYEN ÉRZÉSEKBEN ÉRZED JÓL MAGAD ÉS TAPASZTALATAID ALAPJÁN..

..A CSODÁS ÉRZÉSEKRE VALÓ FÓKUSZÁLÁS... MINDEN HELYZETBŐL A LEGJOBB KIHOZATALA.... HOSSZÚ TÁVON ... ÁTPROGRAMOZZA A SORSODAT EGY LEÍRHATATLAN POZITÍV TEREMTÉSEKKEL TELI LÉTFORMÁRA..

. ami másoknak sok(KKKK) lesz ...ez mindíg is így marad...ne várd még azoktól se akik kedvelne, hogy megértsék ..miért tudsz nevetni akkoris ha baj van látszatra..miért kuncogsz ha csak 1007 forint van a zsebedben .... és miért mosolyogsz mikor minden összedőlni látszik .. mert TE már tudod... ez is csak egy végteszt...a Sors még egyet mosolyogtatni akar Téged... hogy lássa...tényleg érzelmileg már nem érint meg semmi látszat-történés ... és Te már boldogan játszol a Sorssal ... mert tudod, hogy nem a "ki nevet a végént "játszod..

hanem EGY CSODÁS BŐSÉGGEL JÓ-L-ÉTTEL TELI ÉLETUTAZÁST.... és míg mások csak nyafognak vagy kételkednek...vagy huhognak, hgoy "ó vigyázz ám ezzel " TE nem győzködöd őket..mert nem értenék , nem éreznék át..mindazt amit MEGTAPASZTALÁSAID ÁLTAL MEGÉLTÉL MÁR.... ÉS A LÉNYEG EGY... NEKED TÖKÉLETESEN JÓ A POZITÍV ÚJ ÉLETSZEMLÉLET...és köszönöd szépen ..senki kedvéért nem leszel búvalbélelt huhogó nyavajgó...félő ember.... FÉL-Ő ... FÉL-IG TEREMTŐ ... MÁR NEM...!

és igen ..TE is naponta teszel érte, hogy ez így maradjon ... egyszerűen pillanatonként EDDDDZZZZEEEL A JÓ-L-ÉTEDRE...ÉS A POZITÍV ÉRZÉSEID MEGMARADÁSÁRA...BÁRMI ÁRON ! ...ez a legnagyobb és legszebb TEREMTÉSED AMIT A PUSZTA PÉLDÁDDAL ...... MÁSOKBA IS BELEÜLTETSZ ..abba aki nem FÉL MEGTAPASZTALNI ..HOGY ÍGY IS LEHET ÉLNI EGY ÉLETET !

csodaszép ÉLETET KÍVÁNOK NEKED !

MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése