2016. október 3., hétfő

AGYMOSÁS - E TÉREN IS... ELJÖTT AZ IDEJE EGY KIADÓS SIKÁLÁSNAK ISMÉT ! ANNAK AKI ÉRZI ! KIFOGÁSOK KERESÉSE már megy...BIZONYÍTSD BE MAGADNAK, HOGY A MEGOLDÁSOKKKAL VALÓ ÖSSZMUNKA .. AZ AMI TÉGED MOSTANTÓL ÉLTET....!!!


"AGYMOSÁS - E TÉREN IS... ELJÖTT AZ IDEJE EGY KIADÓS SIKÁLÁSNAK ISMÉT ! ANNAK AKI ÉRZI ! KIFOGÁSOK KERESÉSE már megy...BIZONYÍTSD BE MAGADNAK, HOGY A MEGOLDÁSOKKKAL VALÓ ÖSSZMUNKA .. AZ AMI TÉGED MOSTANTÓL ÉLTET....!!!

Legyél a MEGOLDÁSOK hírnöke a saját életedbe s ez által másokéba... Figyeld meg..mennyien keresik szavaikkal tetteikkel még mindíg a kifogásokat... és rá fogsz döbbenni ahogy Őket hallgatod...néha még Te is belecsúsztál ..olyan furfangos megfogalmazásokkal amiket szinte észre sem vettél .... .....adott valamit a kifogások keresése eddig ? .. SEMMIT...legfeljebb húzta-vonta az életed ....elterelve a lehető legjobb irányodból .. ÉRDEMES MOTTÓKÉNT HASZNÁLNOD MINDEN ÁLDOTT NAP ..MIKOR FELKELSZ .... "

 CSODÁLATOS EZ AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKKEL TELI NAP ... ÉS A MEGOLDÁSOK FANTASZTIKUSAN TALÁLNAK RÁM MINDEN TÉREN ! " TE DÖNTESZ ...MIBE ÁRAMOLTATOD A LENYŰGÖZŐ ENERGIÁID-ERŐTÁRAID.. KIFOGÁSOK vagy MEGOLDÁSOK ugyanannyit teszel bele... a kettő egyszerre működésképtelen ..tehát egyikbe teheted csak ne vedd vérkomolyan ..ne erőlködj ezen ..csak játssz vele... és egyszerűen agymosással a régi berögződéseket...simán kiprogramozod és a lehető legpozitívabb frekvenciákra programozod át magad... ehhez senki más nem kell ... csak ismét ...és újra.... TE !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése