2016. október 1., szombat

" NEM AKARSZ ... ? "


NEM AKARSZ ? - EZ A KIFEJEZÉS IS EGY ÓRIÁSI ANT-TEREMTŐ AGYMOSÓ PROGRAM RÉSZE ..

(ha elkezded figyelni mennyiszer használják az emberek így ... elég hamar égnek áll tőle a hajad.. de figyelj az érzéseidre..ne légy ideges tőle hanem ..kezd el őket arra tanítani, hogy másképp fogalmazzanak ... )

Figyeld meg...a legtöbb ember, hogyan kérdez .. - Nem akarsz egy kávét esetleg ? -Nem akarsz elmenni moziba ? - Nem akarsz még egy tál ételt ? - Nem akarsz esetleg venni ...... ? és végtelenségig lehet sorolni azokat a mondatokat amit lehet, hogy valaki tényleg komolyan kérdez és örülne az igen válasznak mégis.. eleve ...negatív energia programmal indítja... ugyanis a már a másik ember fejébe kódolja, hogy NE IS AKARJON ...

 egyfajta SZÓ-MÁGIA... a neg. erők egyik leghatékonyabb módszereként terjedt el anno, LÁTSZATRA meghagyva a szabad akaratot..hiszen a kérdésre válaszolhat a másik ..de eleve nagyrészt BELEVETÍTI A NEM AKARÁST... a másik gondolataiba... Érdemes ELKEZDENI FIGYELNI , HOGYAN KÉRDEZEL ..VAGY TŐLED HOGYAN KÉRDEZNEK .. ÉRDEMES AZONNAL KORRIGÁLÁST TENNI ... még akkoris ha LÁTSZATRA JELENTÉKTELENNEK TŰNIK EZ AZ EGÉSZ .

.. mindent lehet TISZTA SZERETETTEL POZITÍV ENERGIÁKKAL IS KÉRDEZNI ..E TÉREN elképesztő ERŐKET MOZGATSZ MEG HA LESZOKSZ A NEM-EL KEZDŐDŐ ILYEN FAJTA KÉREZÉSEKRŐL ÉS HA SEGÍTESZ MÁSOKNAK IS LEJÖNNI ERRŐL A "ROSSZ SZOKÁSRÓL "...AMI TÖBB MINT AZ ... EGY NEG. PROGRAM TEREMTŐ RÉSZE..

. szép megfigyeléseket hozó időszakot kívánok utadon

Nem e Világi Szeretettel MelEron

 http://meleron.hu "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése