2016. október 2., vasárnap

SOKATOKNAK - LELKED SZAVAI - ÉN CSAK ÁTADOM RABSZOLGA ÜZEMMÓDBA HELYEZED MAGAD ÖNKÉNT !


" SOKATOKNAK - LELKED SZAVAI - ÉN CSAK ÁTADOM RABSZOLGA ÜZEMMÓDBA HELYEZED MAGAD ÖNKÉNT !

Sokan panaszkodtok sok év óta, hogy a párotok engedélye kell mindenhez ... amit tesztek, vesztek , megélni vágytok .. nos... egy párkapcsolat elején TE magad döntöd el hogyan építed fel azt a kapcsolatot, mit adsz bele.... és mit vársz el tőle.. a baj az , hogy anyagi KÉNYELEMBŐL ...egyszerűen ALÁRENDELITEK magatokat a párotoknak ... inkább hagyjátok , hogy éveken át egy rabszolgaszerű állapotban éljetek ... mintsem tennétek magatokért saját vágyaitok, álmaitok megvalósulásáért... elfogadjátok, hogy minden csak úgy és akként jó ahogy a párod engedi ..és sírs, hogy nincs is már saját életed..

 KI KÉRTE, HOGY ÍGY LEGYEN ? KI KÉNYSZERÍTETT BELE ? ne hazudd magadnak, hogy az ÉLET...

az ÉLET..soha nem kényszerít.... ő eléd teszi amit TE akarsz FILLÉREKÉRT VAGY VAGYONOKÉRT...egy EGÉSZ EMBERÖLTŐT képesek vagytok eladni ...nemtől, kortól függetlenül .. ez nem baj ...rajtatok áll .

. DE AKKOR NE TERHELJ MÁSOKAT AZZAL ....HOGY NAPONTA NYAVAJOGSZ, HOGY MILYEN BOLDOGTALAN ÉLETED VAN .... ha Neked rossz ..másokat is azzá teszel, hogy folyton siránkozol.. viszont annyira még nem lehet rossz mert ..mégsem változtattál...ahogy sokan már igen akik NEM VOLTAK GYÁVÁK TENNI MAGUKÉRT...AKIK NEM ÁLTATTÁK MAGUKAT ÉS NEM MÁSOKRA MUTOGATTAK HANEM LÉPTEK ..

. léptek és nem azt nézték mi lesz hanem MI NE LEGYEN TÖBBÉ ... nem feltétlen kell kilépni egy ilyen kapcsolatból ha egyébként szereted ... viszont RAJTAD ÁLL KIALAKÍTANI A SAJÁT ANYAGI FÜGGETLENSÉGED...A SAJÁT DÖNTÉSI FÜGGETLENSÉGED ÉS MINDENT.... MINDENT .. és akkor jön az újabb rinya ..." jó de hogyan ? nincs erre megoldás ...bla bla bla " nos... akkor nincs... AKI FELSZABADÍTANI AKARJA MAGÁT....AZ RINYÁLÁS HELYETT....ABBA FEKTETI A CSODÁLATOS TEREMTŐ ERŐIT...HOGY KÉTSÉGKÍVÜL TUDJA... MIRE VÁGYIK MIT AKAR...ÉS ELÉRI ... ÉS EGY PILLANATOT SEM FORDÍT MÁR ARRA MIT NEM AKAR..ÉS NEM A NEMAKARÁSNAK ÉL ..

.NEM AZT ERŐSÍTI .. HANEM A CSODÁS ÚJ LEHETŐSÉGEKET HOZÓ ... TEREMTÉSEIT.. Azt mondod....persze könnyű dumálni ha nem vagy benne ... én azt mondom ...KÉRTE VALAKI , HOGY BENNE LEGYÉL ? NEM ... DE A LELKED EME SOROK OLVASTÁN ..LEHETŐSÉGET NYÚJT, HOGY ..ELGONDOLKOZZ MÁSOK UTÁLATA ÉS ÖNSAJNÁLATOD FÉLRETÉVE.... MIT IS AKAROK KEZDENI MÁTÓL AZ ÉLETEMMEL ? és ez a kulcs kérdésed...ha el kellett olvasnod soraim . SOK ERŐT HOZZÁ !

Nem e Világi Szeretettel MelEron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése